Rauty a oslavy
Návrh rautového menu A
Pochutiny – 10g
Solené oříšky
Kořeněné chipsy
Studené mísy – 100g
Klobásky a uzeniny s nakládanou zeleninou
Dušená šunka s pikantními cibulkami
Mozzarella prokládaná plátky rajčat s čerstvou bazalkou
Krůtí roláda s klobáskou
Saláty – 80g
Variace zahradní zeleniny – rajčata, papriky, okurky
Variace listových salátů – řapíkatý celer, ledový salát, čekanka
Dresinky: jogurtový, hořčicový
Teplá jídla – 180g
Kuřecí nebo vepřové smažené miniřízečky s řezem čerstvého citronu
Domácí hovězí guláš s cibulí
Bramborové gnocchi se sýrovou omáčkou a sušenými rajčaty
Přílohy – 120g
Šťouchané brambory se smaženou cibulkou
Karlovarské knedlíky
Teplá zelenina restovaná na olivovém oleji
Pečivo – 60g
Světlé a tmavé pečivo
Světlý chléb
Sýry – 60g
Variace českých sýrů zdobených ovocem
Moučníky – 90g/2ks
Domácí jablečný závin
Švestkový koláč
CENA MENU NA OSOBU 380 Kč
Návrh rautového menu B
Pochutiny – 10g
Čerstvá zelenina s dipem
Zelené a černé olivy
Studené mísy – 100g
Klobásky a uzeniny s nakládanou zeleninou
Dušená šunka s pikantními cibulkami
Zapékané špenátové palačinky
Kyselé ryby, matjesy
Nakládaný hermelín
Saláty – 80g
Variace zahradní zeleniny – rajčata, papriky, okurky
Variace listových salátů – řapíkatý celer, ledový salát, čekanka
Doplňky: restovaná slanina, smažené krutóny bílého chleba
Ochucovadla: extra panenský olivový olej, Aceto balsamico di Modena
Krájená teplá masa – 80g (minimální počet 70 osob)
Šunka od kosti
20g - křen, hořčice (obyč., kremžská, dijonská) kyselé okurky, cibulky
Teplá jídla – 180g
Kuřecí soté na kari
Kuličky z hovězího masa s tomatovou omáčkou
Filátka z lososa s listovým špenátem
Přílohy – 120g
Dušená rýže
Domácí houskové knedlíky
Teplá zelenina restovaná na olivovém oleji
Pečivo – 60g
Světlé a tmavé pečivo
Světlý chléb
Sýry – 60g
Variace českých a zahraničních sýrů zdobených ovocem a ořechy
Moučníky – 90g/2ks
Variace minidezertů
CENA MENU NA OSOBU 480 Kč